UTA Bătrâna Doamnă și Ripensia au câștigat recursul la FRF și merg mai departe în Cupa României

Data publicării:
ripensia timisoara foto facebook

 

Foto: Facebook Ripensia Timișoara

Ripensiștii au primit câștig de cauză la recurs după ce au interpretat greșit regulamentul la jocul cu FC Caransebeș, pe care pe teren i-au învins cu 6-1 și care în meci au comis aceeași greșeală – au efectuat câte patru schimbări de jucători. Ambele formații, dar și UTA, care bătuse Lugojul cu 2-1, au pierdut meciurile cu 3-0 la prima comisie.

Rejudecate de urgență, cazurile lui „Ripensia” și UTA au primit luni câștig de cauză. Rămâne rezultatul din teren. Am anticipat o asemenea decizie. Era prea dură pedeapsa. Nu am primit exact explicația, dar au fost 3-4 căi de atac. Cu siguranță a fost vorba și de brigăzile de arbitri, care au interpretat regulamentul. De altfel, am înțeles că se va și modifica articolul 30, alineatul 11 (n.r. cu privire la schimbările de jucători în CR), pe motiv că e neclar, ambiguu”, a declarat Radu Ienovan, președintele Ripensiei, pentru pressalert.ro. Astfel, Ripensia își continuă parcursul în Cupa României și va juca miercuri, de la ora 16.30 cu divizionara C CS Ineu, deși s-a speculat că împerecherile ar putea fi schimbate în urma deciziilor. 

Sunt bucuros în primul rând pentru jucători. Merită să aibă șansa aceasta, dacă vor câștiga următorul joc au șansa de a evolua cu o echipă din Liga I”, a mai spus Radu Ienovan. Deși nu s-a publicat decizia oficială, dar pentru că și UTA BD a fost „iertată”, se pare că vinovați pentru situația din turul IV au fost găsiți oficialii de joc, arbitri care au indus în eroare echipele în lipsa observatorilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri