Vasilache se pregăteşte cu FC Bihor

Data publicării:
sport 20vasilache-44241

Mijlocaşul Ciprian Vasilache este ultima achiziţie făcută de formaţia orădeană. Fostul rapidist a fost adus la Oradea la insistenţele lui Marian Pană ca să întărească axul central al echipei. Vasilache a evoluat în turul actualului sezon la rivala FCM Tg. Mureş.

„Eu zic că e un jucător care poate să ne ajute. Un jucător de 30 de ani care eu consider că este plin de calităţi şi care poate să ajute foarte bine această echipă, la fel cum este şi Cristi Bud", a declarat antrenorul orădenilor Marian Pană.

Pe lângă ce doi jucători aduşi din liga întâi, FC Bihor intenţionează să mai aducă încă trei sau patru fotbalişti cu experinţă. Marian Pană încearcă să echilibreze balanţa tinereţii lotului orădean şi speră ca ultimele achiziţii să fie făcute până la finele acestei săptămâni.

„Dorinţa mea este ca în această săptămână noi să ne strângem cu toţii pentru că pe urmă va urma o perioadă de zece zile de acumulări fizice şi vreau să-i am, să-i antrenez eu", a mai spus antrenorul roș-albaștrilor.

FC Bihor şi Ciprian Vasilache nu au ajuns încă la un acord scris, însă cele două părţi vor purta în aceste zile o nouă rundă de negocieri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri