Vestergaard, aproape de revenirea la CSM Bucureşti. Şanse mici de a rămâne Rasmussen

Data publicării:
feminin

 

Danezul Kim Rasmussen pare mai degrabă tentat să dea curs ofertei de la naţionala Ungariei în detrimentul rămânerii la noua campioană a Europei.

Federaţia de la Budapesta nu-i mai permite să antreneze în paralel şi o echipă de club, iar Rasmussen nu a uitat criticile care i-au fost aduse de fostul preşedinte al clubului din Capitală, Constantin Căliman.

Prima variantă pentru înlocuirea lui Rasmussen a fost selecţionerul naţionalei feminine a Spaniei, Jorge Duenas, care a refuzat însă oferta CSM-ului.

În aceste condiţii, favorit să preia câştigătoarea Ligii Campionilor este tot un danez. Jakob Vestergaard şi-a reziliat contractul cu naţionala Germaniei, după ratarea calificării la Jocurile Olimpice de la Rio, şi e gata să revină în România.

Vestergaard a dus-o pe Oltchim Râmnicu Vâlcea până în semifinalele Ligii Campionilor în ultimul sezon din istoria clubului, 2012-2013, şi a revenit în ţara noastră în 2014.

A fost directorul tehnic al CSM Bucureşti între 2014 şi 2015, când antrenorul clubului Primăriei Capitalei era fostul secund al său, Mette Klit.

Antrenorul în vârstă de 41 de ani a cucerit două Ligi ale Campionilor pe banca lui Viborg, în 2009 şi 2010, şi e liber de contract din martie, după plecarea de la naţionala Germaniei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri