Victor Piţurcă, la sediul FRF pentru a negocia cu Răzvan Burleanu rezilierea contractului

Data publicării:
piturca digi 1

Potrivit digisport.ro, întâlnirea dintre cei doi a durat aproximativ o ora. Cel mai probabil, antrenorul şi preşedintele FRF au ajuns la un numitor comun privind compensaţiile financiare, în cazul rezilierii contractului selecționerului.

Contractul este scadent la finalul preliminariilor pentru Euro 2016, cu opţiune de prelungire, dacă Piţurcă ar reuşi calificarea la turneul final.

În primul meci din campania de calificare la CE 2016, România a învins Grecia, în deplasare, scor 1-0.

Ulterior, Victor Pițurcă s-a declarat mulțumit de jocul tricolorilor.

Sunt dificile aceste jocuri, dar bucuria este mare, de nedescris. O victorie de sacrificiu. După începutul primei reprize, consider că este normală. Grecii au suferit la capitolul fizic și la concentrare. Am câștigat trei puncte, în fața celei mai bune echipe din grupă, a declarat Victor Pițurcă, pentru Digi Sport.

Antrenorul a făcut și o scurtă caracterizare a echipei și a nominalizat câțiva dintre jucătorii care i-au lăsat o impresie plăcută. „Am jucat fără vârf după eliminare. Alex Chipciu s-a retras, nu am mai avut forță pe atac. Enache a intrat extraordinar în locul lui Maxim, care a făcut și el un joc excepțional. Noi nu trebuia să primim gol și s-a întâmplat acest lucru, datorită sacrificiului făcut de toți jucătorii”, a spus Victor Pițurcă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri