Victor Ponta, în tribune la Roland Garros: Rezultatul nu mai contează, Simona a fost cea mai bună

Data publicării:
pona cu halep

„Azi, Simona Halep a fost absolut extraordinară, un exemplu de voinţă, curaj şi mândrie! Rezultatul acestei finale istorice nu mai contează - Simona a fost cea mai bună, cea mai aplaudată şi cea mai iubită! Pentru miile de români din Arenă şi milioanele de acasă, Simona este de acum un motiv de mândrie şi un model de urmat! Mulţumim Simona!", a afirmat Victor Ponta pe Facebook. El și-a schimbat și „cover-ul” de pe contul de Facebook, postând o fotografie în care apare alături de Simona Halep, Monica Niculescu, ministrul Nicolae Bănicioiu și președintele Federației Române de Tenis, George Cosac. Gestul a fost comentat de Cristian Tudor Popescu la Gândul LIVE: „Păi ce, Ponta a pus pe Facebook doar poză cu Simona? A pus şi cu Ghiţă Ciobanul, doar cu femeia cu barbă de la Eurovision nu a pus”!

Înaintea începerii meciului, Victor Ponta afirma: „Am emoţii. Dacă nu câştigă Simona, eu sunt de vină, ştiu”, a scris Prosport.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4, de rusoaica Maria Şarapova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7.

La partidă a asistat şi premierul Ponta, alături de soţie, Daciana Sârbu, şi ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri