VIDEO Deportivo – Real, scor 2-8. Prima dată în istoria La Liga când „galacticii” au marcat de opt ori în deplasare

Data publicării:
942611 10150684949639953 2028042044928002696 n

 

Real Madrid a funcționat la capacitate maximă în duelul cu Deportivo La Coruna. „Galacticii” au uitat de problemele pe care le-au avut în ultimele decenii pe „El Riazor” și au pornit mașina de goluri în minutul 29, atunci când Ronaldo a deschis scorul din centrarea lui Arbeloa.

A urmat o execuție de senzație a lui James Rodriguez în minutul 36, atunci când columbianul a marcat un gol senzațional, primul pentru el în La Liga. Ronaldo a făcut dubla cu trei minute înainte de pauză: arbitrul Montero a lăsat avantaj pentru ”galactici” după faultul făcut de Lux asupra lui Benzema, iar portughezul nu a iertat, scrie Digi Sport.

Deportivo a redus din diferență în minutul 51 prin Medunjanin, care a transformat o lovitură de la 11 metri. Realul a revenit însă imediat la obiceiurile din prima repriză și a marcat gol după gol până la final.

Bale a înscris de două ori în minutele 66 și 75, primul fiind candidat la reușita serii. Pasele decisive pentru galez au fost furnizate de Marcelo și de Isco.

„Galacticii” au înscris pentru a șasea oară după o eroare a lui Sidnei: Rodriguez i-a furat mingea, iar Ronaldo s-a aflat la finalizare.

Toche a înscris în minutul 84 din pasa lui Cuenca, dar finalul a aparținut tot Realului.

Madrilenii au mai marcat de două ori: intrat pe teren pentru ultimul sfert de oră, Chicharito Hernandez i-a creat concurență lui James Rodriguez la capitolul cel mai frumos gol al meciului.

Tot mexicanul cu ajutorul devierii lui Sidnei a stabilit scorul final, Deportivo La Coruna – Real Madrid, 2-8. Pentru trupa lui Ancelotti urmează duelul cu Elche, marți de la 21:00, în direct la Digi Sport 1!

Urmăriți aici videorezumatul dintre Deportivă și Real Madrid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri