VIDEO. Gareth Bale a fost prezentat oficial la Real Madrid: „E ireal, e un vis să fiu aici”

Data publicării:
125615 125615 prezentare Bale 1

Vizibil emoţionat, Gareth Bale a oferit primele sale declaraţii la prezentarea oficială (VIDEO) la Real Madrid.

„E absolut ireal să mă aflu aici. E un vis să fiu aici, la Real Madrid”, a declarat Bale, mai întâi în limba engleză, iar ulterior în limba spaniolă.

„Cristiano Ronaldo este cel mai bun jucător din lume din punctul meu de vedere. El a fost un factor important în decizia de a veni la Real. Vreau să câştig cea de-a zecea Ligă a Campionilor pentru fanii Realului”, a mai spus Bale.

Florentino Perez e primul care a luat cuvântul la prezentarea oficială a lui Gareth Bale: „Bine ați venit pe acest stadion care a văzut 111 ani de istorie”, și-a început președintele lui Real discursul, adăugând că negocierile au fost lungi și dure, dar că, în final, se bucură de a fi îndeplinit visul lui Gareth Bale de a juca la Real Madrid.

Ziarele madrilene notează că Bale ar fi semnat vineri un contract pe șase ani, cu un salariu de șapte milioane de euro pe sezon. Suma de transfer încă nu este una exactă, ibericii ghidându-se după cele vehiculate de englezi și au avansat una cuprinsă între 91 de milioane de euro și 101 milioane de euro.

Gareth Bale a fost transferat la Real Madrid pentru o sumă record, iar el a devenit astfel cel mai scump jucător din istoria fotbalului, dacă suma virată de spanioli lui Tottenham depășește 94 de milioane de euro. Nu a existat încă o confirmare oficială a sumei din partea clubului.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri