VIDEO. Lionel Messi a realizat o performanţă de excepţie : peste 400 de goluri marcate în toate competiţiile

Data publicării:
Lionel Messi 29.09

Lionel Messi, primind trofeul MVP după evoluţiile de la turneul Joan Gamper- august 2014. FOTO: Guliver/Getty Images

În direct la Digi Sport , Barcelona a făcut spectacol total în duelul cu Granada ,6-0, disputat în cadrul etapei a 6-a din La Liga cu Lionel Messi în mare formă. 

Jucătorul argentinian a avut un gol anulat, însă Granada n-a mai scăpat în minutul 26, când brazilianul Neymar a deschis scorul. Barcelona a fost de neoprit până la pauză și a mai înscris de încă două ori. Rakitic a izbutit al doilea gol în tricoul echipei lui Luis Enrique, iar apoi Neymar a izbutit dubla, ajungând la golul cu numărul 5 în Primera Division.

În minutul 61, Lionel Messi a dus scorul la 4-0 și a ajuns la golul cu numărul 400 în cariera sa, iar apoi același Neymar a mai înscris o dată și a bifat hatt-trick-ul, la capătul unei acțiuni superbe, care a surprins complet nepregătită apărarea Granadei.

Pe final, Messi a mai înscris o dată, iar Barcelona a dat un adevărat recital ofensiv, după ce în etapa trecută a capotat în deplasarea de la Malaga, acolo unde a scos doar un rezultat de egalitate, într-un meci încheiat cu scorul de 0-0.

Contul oficial de YouTube al fotbalistului argentinian a realizat un montaj video în care sunt cuprinse toate cele 401 goluri înscrise de Lionel Messi până acum:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri