VIDEO „O mică eroare a unui mare campion”. Gafa care l-a costat pe David Popovici calificarea la finala de la Europenele de la Kazan

Data actualizării: Data publicării:
david popovici in bazinul de la tokyo
Înotătorul David Popovici Foto: Profimedia

Și marii campioni fac erori neașteptate în competiții. Este și cazul multiplului medaliat la juniori David Popovici, care, dintr-un calcul greșit, a ratat calificarea într-o finală la Europenele de natație din Rusia. Iar asta pentru că s-a oprit câteva secunde.

David Popovici conducea în proba de 400 de metri liber, dar s-a oprit, inexplicabil, după 14 bazine, din cele 16 ale cursei. Și-a dat seama că mai avea de parcurs două bazine și a repornit în cursă, însă nu a mai reușit să recupereze distanța dintre el și primul loc, și a ratat, astfel, calificarea în finală.

După cursă, cel mai tânăr membru al echipei Olimpice a României a primit încurajări într-un mesaj pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Dinamo, la care a fost legitimat recent.

„O mică eroare a unui mare campion, care nu arată altceva decât că David este la început de drum și încă învață, de la o cursă la alta. Cândva, ne vom aminti amuzați că, în cariera unui mare sportiv, se întâmplă și mici accidente. Capul sus, David! Mai sunt încă două curse aici, la Kazan, plus alte câteva mii înaintea ta”, se arată în mesaj.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri