VIDEO. Optimile Ligii Campionilor. Manchester City – Barcelona 0-2. Leverkusen – PSG 0-4

Data publicării:
6497095-AFP Mediafax Foto-PAUL ELLIS

Manchester City a arătat bine în prima repriză a meciului cu Barcelona. Echipa lui Manuel Pellegrini a avut marile ocazii ale primei reprize. Negredo a fost foarte aproape de gol. Cea mai mare ocazie a cetăţenilor a venit după o lovitură liberă executată de David Silva. Victor Valdes a reuşit să reţină în cele din urmă.

Barcelona nu a reuşit să desfacă apărarea englezilor. Messi a tras pentru prima oară la poartă în minutul 31, iar Xavi şi-a încercat şi el norocul cu un şut de la distanţă, reţinut în doi timpi de Joe Hart.

În partea a doua, defensiva lui City a avut singură scăpare, taxată prompt de Barcelona. Demichelis l-a faultat pe Messi, iar arbitrul a acordat penalty şi eliminare. Messi a transformat cu siguranţă lovitura de la 11 metri.

Cu toate că au avut un om în plus aproape o repriză, catalanii au găsit greu golul de 2-0. Dani Alves a punctat chiar în minutul 90. S-a terminat 2- 0 pentru Barcelona, care pleacă cu prima şansă la calificare, în returul de pe Camp Nou, programat pe 12 martie.

PSG, ca și calificată în „optimi”. Ibrahimovici a reușit o „dublă”

Zlatan Ibrahimovici şi-a făcut norma în deplasarea cu Bayer Leverkusen. Atacantul lui PSG a reuşit o dublă aseară, iar echipa lui s-a impus la final cu 4-0 şi e ca şi calificată în sferturile de finală ale UEFA Champions League.

Paris Saint German a luat o opţiune serioasă la calificarea în sferturile UEFA Champions League. Campioana Franţei a avut nevoie de mai puţin de trei minute pentru a deschide scorul în deplasarea cu Bayer Leverkusen.

Singurul francez din primul 11 al parizienilor, Matuidi, a marcat din pasa lui Veratti. Replica adversarilor a întârziat să apară. În schimb, Zlatan Ibrahimovici a ieşit la rampă. Suedezul a transformat mai întâi un penalty obţinut de Lavezzi şi a dat al 40-lea său gol în UEFA Champions League. Până la pauză, Ibrahimovici a mai lovit o dată, în stilul său caracteristic.

PSG n-a mai forţat în repriza secundă. Bayer Leverkusen a rămas în inferioritate numerică, după ce Spahici a luat al doilea galben. Matuidi a trimis din nou mingea în poartă, dar reuşita i-a fost anulată pentru un ofsaid.

Rezultatul final, 4-0 pentru PSG, a fost stabilit de Cabaye, iar trupa lui Laurent Blanc se poate considera deja calificată în sferturile de finală ale UEFA Champions League.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri