VIDEO. Remiză în „Derby della Madonnina”. Inter – AC Milan, 1-1

Data publicării:
2502derby-51410

Derby-ul dintre Inter și AC Milan a început în tribune, cu un duel al coregrafiilor spectaculoase. Pe teren, „rossonerii” au dat tonul. El Shaarawy a primit o pasă de la Boateng și a adus „diavolul milanez” în avantaj.

A fost al 16-lea gol stagional al „Micului Faraon”. Inter nu a avut replică, iar atacurile Milanului s-au înmulțit. Mario Balotelli a ratat o ocazie uriașă și l-a scos în evidență pe portarul Handanovici. La faza următoare, același Balotelli a irosit o nouă oportunitate de a înscrie în poarta fostei sale echipe.

În partea secundă, Inter și-a îmbunătățit nivelul jocului și a trecut pe lângă egalare prin columbianul Freddy Guarin. Insistențele „nerazzurrilor” au dat roade în cele din urmă. Argentinianul Ezequiel Schelotto a marcat primul său gol în tricoul Interului și a reechilibrat balanța.

Accidentarea lui Nagatomo a însemnat revenirea pe teren al lui Cristi Chivu, care a avut o evoluție sigură până la final. Inter și Milan au remizat, astfel, 1-1, și au rămas vecine de clasament în Serie A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri