VIDEO Sorana Cîrstea la turneul de la Dubai, dialog cu antrenorul: „Ştii că mă crispez când încep să conduc”

Data publicării:
sorana

Sorana Cîrstea a trecut cu bine peste primul meci de la Dubai. Jucătoarea noastră a suferit în primul set al confruntării cu italianca Roberta Vinci. La scorul de 4-3 pentru adversara sa, Sorana a avut nevoie de sfaturile antrenorului Victor Ioniţă.


Sorana Cîrstea: Nu înţeleg cum pierd game-urile, cum s-au dus astea două... s-au dus în trei secunde...

Antrenor Victor Ioniţă: S-au dus pe niste greşeli foarte uşoare, că te-ai grăbit, nu mai trebuie să te grăbeşti. Dă-i de trei ori mingea peste fileu, după aia îţi vine o minge uşoară la careu, pe care o dai şi te-ai dus înainte. Şi fii atentă cu finalizarea, ia mijlocul repede cu dreapta, e foarte bine dreapta, dreapta invers, să deschizi tot timpul terenul, da? Nu s-a întâmplat nimic, respiră, că nu e o jucătoare care să te scoată din teren. Îţi dă nişte mingi înapoi, nu-ţi face nimic, trebuie doar să crezi mai mult! Se poate, haide, curaj!

Sorana a jucat cu mai mult curaj şi şi-a adjudecat setul cu 6-4. În actul secund, românca şi-a stăpânit cu greu emoţiile, deşi s-a aflat tot timpul în avantaj.

Ştii că mă crispez. Strigă, frate, la mine, să fiu de două ori mai agresivă în momentele astea. Ştii că mă crispez când încep să conduc”, a spus jucătoarea.

În cele din urmă, Sorana Cîrstea s-a impus cu 6-3. La final, a 27-a jucatoare a lumii a explicat momentele de cădere din timpul meciului. „Toată lumea ştie că sunt destul de emotivă pe teren şi, nu ştiu, poate uneori este destul de distractiv pentru spectatori. Dar antrenorul meu a venit de două ori şi a fost de real ajutor”, a declarat românca.

În turul al doilea, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe italianca Sarra Errani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri