VIDEO. Spectacol în Liga Campionilor. Rezumatele meciurilor de marți

Data publicării:
rezumate

În Grupa F, Arsenal a învins pe Napoli cu 2-0. Mesut Ozil a înscris prima oară pentru „tunari”, iar Olivier Giroud a stabilit scorul final în primul sfert de oră.

Borussia Dortmund şi-a luat revanşa după eşecul de acum două săptămâni din Italia - a învins Olympique Marseille cu 3-0. Lewandowski, de două ori, şi Marco Reus au punctat pentru finalista sezonului trecut.

În grupa G, Zenit Sankt Petersburg şi Austria Viena au remizat, 0-0. Ruşii au jucat o repriză în zece, după eliminarea lui Axel Witsel.

FC Porto a condus prin golul lui Jackson Martinez, dar Atletico Madrid a revenit. Uruguayanul Diego Godin şi turcul Arda Turan au adus victoria trupei lui Diego Simeone.

Barcelona a tremurat serios la Glasgow în meciul cu Celtic. Cesc Fabregas a adus însă victoria catalanilor pregătiţi de Tata Martino.

Ajax şi Milan au oferit un final de meci interzis cardiacilor în grupa H. Stefano Denswil a deschis scorul pentru gazde în ultimul minut de joc, dar Mario Balotelli a obţinut un penalty şi tot el l-a transformat în prelungirile jocului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri