VIDEO. Steaua - Elfsborg 0-0. Roș-albaștrii rămân cu o singură victorie la Marbella

Data publicării:
52f28a3d95f9cf0418000000 1

Prima mare ocazie de gol l-a avut în prim-plan pe Tănase, care a intrat excelent în careu și, după un dribling scurt, a căutat vinclul, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. Același Tănase, cel mai bun jucător de la campioni, a mai fost aproape de gol în minutul 31, dar a fost blocat chiar în momentul în care se pregătea să șuteze cu stângul.

VIDEO. Cele mai importante faze ale partidei, pe digisport.ro.

Sarabanda fazelor de atac s-a încheiat două minute mai târziu, când același Tănase a trecut lejer de doi fundași suedezi, dar a fost blocat în ultimul moment de al treilea jucător care i-a ieșit în cale. Steaua a terminat prima parte, fără Pintilii pe teren, care a evoluat doar 35 de minute pentru a fi menajat.

În repriza a doua, Steaua n-a mai jucat la fel de bine. Au lipsit fazele clare de gol, chiar dacă pe teren au intrat Keșeru și Kapetanos. Nu numai că niciunul dintre cei doi nu s-au remarcat prin nimic, dar nici mijlocașii nu le-au furnizat ocazii de a marca.

Echipa de start: Tătăruşanu - Râpă, Varela, Gardoş, Latovlevici - Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, Chipciu, Tănase - Piovaccari. Au mai jucat Răduţ, Kapetanos, G. Matei, Keşeru, Neagu şi Grădinaru.

Rezultatele Stelei în amicalele din 2014

Steaua - Nurnberg 1-5

Steaua - Werder Bremen 0-0

Steaua - Lucerna 0-1

Steaua - Union Berlin 1-1

Steaua - FC Baku 0-2

Steaua - Dinamo Kiev 0-0

Steaua - IFK Goteborg 0-0

Steaua - Lokomotiv Plovdiv 1-2

Steaua - Korona Kielce 3-1 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri