VIDEO. Steaua – Werder Bremen 0-0, în al doilea meci de pregătire disputat în Spania

Data publicării:
lukasz-szukala

După ce a fost învinsă cu 5-1 de FC Nurnberg, în primul joc din turneul iberic, Steaua a arătat mult mai bine în faţa unei alte echipe din Bundesliga. Campioana României i-a sufocat pe nemți în prima repriză, când a avut o posesie net superioadă și o serie de ocazii, inclusiv un penalty neacordat, la o incursiune a lui Chipciu.

Cea mai mare şansă de gol i-a aparţinut lui Tănase, care a nimerit bara în minutul 27. Cu zece minute înainte de pauză, Szukala a părăsit terenul după o accidentare la gleznă. În repriza secundă, când Reghecampf a schimbat echipa, cele maim mari ocazii le-au avut Grădinaru şi Stanciu.

"Este important pentru noi să intrăm cât mai repede în ritm. Azi echipa a jucat mult mai bine, a fost altă atitudine şi încet încet o să ajungem la formă maximă. Szukala a suferit o entorsă. Nu este foarte grav, a călcat greşit. Cred eu că va sta o zi şi va reveni la antrenamente. Tătăruşanu va intra mâine în antrenament normal cu echipa, la fel şi Iancu, nu avem accidentări grave", a spus Reghecampf la Digi Sport.

Steaua a început jocul în următoarea formulă: Niţă - Prepeliţă, Râpă, Szukala, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Kapetanos. Au mai evoluat: Târnovan, Matei, Varela, Aldea, Pîrvulescu, Neagu, Răduţ, Grădinaru, Stanciu, Keşeru, Piovaccari.

Echipa bucureşteană are programată următoarea partidă amicală sâmbătă, cu elveţienii de la FC Lucerna.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri