VIDEO&FOTO. Un pompier român, campion mondial la culturism. La competiție au participat peste 1.800 de sportivi

Data actualizării: Data publicării:
Albert Mufturel, pompierul român campion mondial la culturism.
Albert Mufturel, pompierul român care a devenit campion mondial la culturism. Foto: Facebook ISU Mehedinți

Un pompier român a ajuns campion mondial la culturism și a adus în țară 3 medalii. Bărbatul face sport încă din copilărie, iar performațele lui nu sunt vizibile doar în sport, ci și la locul de muncă.

„Câștigătorul categoriei Master Men's Classic Bodybuilding vine din România, Albert Mufturel! Felicitări! Este minunat!”

Albert a luat două medalii de aur și una de bronz la mondialul din Spania, la categoria de peste 40 de ani. Face sport de la 12 ani.

Albert Mufturel, scafandru ISU: Competiția a fost foarte grea, au fost peste 1.800 de sportivi, toți foarte bine pregătiți.

albert mufturel pompier scafandru isu mehedinti 1
Albert Mufturel a luat două medalii de aur și una de bronz.

Albert a fost timp de 10 ani șeful echipajului de descarcerare din Drobeta-Turnu Severin, iar din 2013 conduce echipa de scafandri.

Albert Mufturel, scafandru ISU: Meseria de pompier, per total, scafandru, descarcerare, cu sportul se împacă foarte bine. Pentru că îți trebuie condiție foarte foarte bună pentru a duce misiunea la bun sfârșit. În schimb, perioada de pregătire, ultimele 3 săptămâni, sunt puțin mai drastice, dar cu ajutorul colegilor și cu înțelegerea comandei unității ajung să fac față, să duc până la capăt toată pregătirea.

Raluca Târcă, purtător de cuvânt ISU Mehedinți: Ne mândrim cu el și apreciem efortul susținut de colegul nostru pentru a face performanță.

La întoarcerea în țară, sportivul a fost premiat și de conducerea ISU Mehedinți.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reporter: Elena Alexandru / Operator: Adrian Niță

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri