Wimbledon.com: „Simona Halep se mişcă cu graţie, loveşte precis, nu are ticuri şi nu ţipă”

Data publicării:
hallllep-1

Simona Halep „se mişcă cu graţie, loveşte cu precizie şi este lipsită de ţipetele, ticurile şi pumnii strânşi în semn de victorie, care îi caracterizează contemporanele. Este o combinaţie încântătoare”, se poate citi pe site-ul oficial al competiţiei de tenis de la Wimbledon, într-un articol publicat după victoria româncei împotriva Telianei Pereira. Fără nici o îndoială, entuziasmul şi vâlva iscată în jurul ei sunt justificate, se mai arată în articolul publicat marţi.

 

Laudele la adresa româncei nu se opresc aici: „Doar un grup select de jucătoare au priceperea să pară că joacă fără a depune efort. Halep este una dintre ele”, mai citim pe site-ul oficial al competiţiei.

Adevărata sa sosire la masa elitelor tenisului s-a produs la începutul acestei luni, la finala de la Roland Garros. Halep a pierdut după trei seturi de luptă grea în faţa Mariei Şarapova, dar statutul său de lider al unei noi generaţii s-a confirmat”, se mai spune în articol.

Cea mai bine clasată jucătoare din istoria tenisului românesc s-a calificat marţi în turul al doilea de la Wimbledon după ce s-a impus în două seturi (6-2, 6-2) în faţa Telianei Pereira - numărul 88 în clasamentul mondial.

Este un start bun. Am fost agresivă şi am controlat jocul. Am făcut un meci bun şi am servit foarte bine. A fost puţin dificil să joc din cauza vântului - mingea zbura diferit, dar am administrat bine această situaţie. Voi da tot ce am mai bun pentru a ajunge cât mai departe la Wimbledon”, a declarat jucătoarea după primul meci de la Wimbledon.

În turul doi, Simona Halep se întâlneşte cu Lesia Ţurenko (Ucraina), numărul 170 WTA.

Ella Moroiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri