Ziua în care favoriţii au plecat acasă

Data publicării:
copil ungur turneu bucuresti 2015 1

Prima surpriză a zilei a venit la finalul partidei dintre Marcos Baghdatis, locul 39 mondial şi cap de serie numărul 5 la turneul de la Bucureşti, şi italianul Marco Cecchinato, numărul 99 în ierarhia ATP. Italianul nu s-a lăsat impresionat de palmaresul adversarului său şi s-a impus cu 6-2, 6-4.

Un alt cap de serie care pleacă acasă după primul este francezul Paul-Henri Mathieu. Favorit numărul 8 al competiţiei de la Bucureşti, acesta a fost învins în trei seturi de Radu Albot, venit din calificări. Sportivul din Republica Moldova s-a impus cu 7-6, 2-6, 6-1 şi îl va întâlni în turul următor pe spaniolul Fernando Verdasco.

În competiţia de dublu, deţinătorii trofeului au fost eliminaţi. Marius Copil şi Adrian Ungur nu au mai repetat evoluţiile bune de anul trecut şi au fost învinşi de perechea Chris Guccione - Andre Sa cu 6-3, 6-4.

Singurii români rămaşi în competiţie sunt Horia Tecău şi Florin Mergea. Cei mai buni jucători de dublu ai României debutează mâine pe zgura Arenelor BNR, împotriva perechii Markus Daniell – Artem Sitak, din Noua Zeelandă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri