Becali a găsit explicația pentru dezastrul cu Sporting: „Nu făceam rugăciunea ca lumea”

Data publicării:
becali

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că a fost foarte stresat înaintea meciului retur cu Sporting Lisabona, motiv pentru care nu se putea ruga "ca lumea", cu gândul la Dumnezeu, ci o făcea cu gândul la banii din grupele Ligii Campionilor.

"Aveam nişte emoţii mari. Am zis <Doamne, nu mă mai lăsa până la final, e greu să duci tot meciul, 90 de minute, nu mai vreau>. Atunci când au dat 1-0, gata, emoţiile au scăzut. Am dat noi, 1-1, nu mai aveam emoţii aşa mari. La 2-1, la revedere, nu mai aveam niciun fel de emoţii. Mă uitam ca la spactacol, aşa, să treacă timpul, să plec acasă, 3-1, cu asta, basta. Eu o săptămână nu am dormit aşa bine. E un stres pe care nu-l poţi controla, deşi eu nu sunt omul care să fie stresat. Nu poţi controla emoţia, pentru că era vorba de 20-25 de milioane în plus. În noaptea asta am dormit ca un mieluşel. Nici la rugăciune nu făceam rugăciunea ca lumea, că mă gândeam la echipă, cine o să joace, cum o să joace, ce-o să facă. Acum am făcut rugciunea frumos, cu gândul la Dumnezeu, liniştit, am terminat cu stresul. Asta înseamnă fotbalul", a declarat Becali.

Formaţia FCSB a fost învinsă de Sporting Lisabona, cu scorul de 5-1 (1-1), miercuri, pe Arena Naţională, şi a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. În tur, scorul a fost egal, 0-0. Echipa stelistă va juca în grupele Ligii Europa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri