Berlusconi le promite fotbaliștilor de la Monza „un autobuz cu prostituate” dacă înving o echipă de top

Data publicării:
Closing election campaign of Forza Italia, in Milan, Italy, - 23 Sep 2022
Fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi. Foto: Profimedia Images

Fostul premier italian Silvio Berlusconi le-a spus jucătorilor echipei sale de fotbal Monza că va aduce prostituate în vestiarul lor dacă vor reuși să învingă din nou o rivală de top din Serie A, se arată într-o înregistrare video publicată miercuri pe rețelele sociale, potrivit Reuters.

Berlusconi, care folosește adesea un limbaj colorat, a fost acuzat în 2011 că a întreținut relații sexuale cu o prostituată minoră la una dintre celebrele sale petreceri. El a fost achitat în apel în 2015, după ce un judecător a decis că nu a știut că aceasta era minoră.

"Le-am spus băieților ... acum veți juca cu Milan, Juventus. Dacă veți câștiga împotriva uneia dintre aceste echipe de top, voi aduce un autobuz de prostituate în vestiar", a spus Berlusconi, în vârstă de 86 de ani, într-o înregistrare video realizată marți, la o cină de Crăciun cu jucătorii de la Monza.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Daniela Sbrollini, o femeie senator din partea partidului de opoziție de centru Italia Viva, a calificat-o drept "obișnuitul limbaj misogin al lui Berlusconi: o glumă de prost gust care te lasă fără cuvinte".

Monza a promovat pentru prima dată în Serie A în sezonul trecut și a învins Juventus în septembrie. Va juca din nou cu Inter și Juventus în ianuarie și va înfrunta AC Milan, fostul club al lui Berlusconi, în februarie.

Berlusconi, care a deținut AC Milan timp de trei decenii, a cumpărat Monza în 2018. În prezent, se află pe locul 14 în Serie A, dintre 20 de echipe.

Cândva cea mai dominantă figură a politicii italiene, Berlusconi este acum mai puțin prezent, din cauza problemelor de sănătate și a popularității în scădere a partidului său Forza Italia, un membru al coaliției de dreapta aflate la guvernare, condusă de premierul Giorgia Meloni.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri