„Ce se întâmplă cu tine?”. Ce i-a spus Darren Cahill Simonei Halep, după ce a pierdut primul set

Data publicării:
halep cahill GettyImages-494785280

Meciul din semifinala Indian Wells dintre Simona Halep și Naomi Osaka a fost dominat clar de japoneză, care s-a impus în două seturi și doar o oră de joc, cu scorul 6-3, 6-0. Simona a cerut intervenția lui Darren Cahill în setul al doilea, când era condusă cu scorul de 3-0.

Citește și: Halep, eliminată. C.T. Popescu: „Nu am mai văzut-o de mult pe Simona abandonând în felul acesta lupta”

Dacă în ultimele meciuri disputate de Simona Halep la turneul de la Indian Wells intervențiile antrenorului și-au arătat meritele, iar sportiva a reușit să revină în forță în joc și să cucerească victoria, de data aceasta vorbele lui Cahill nu au avut un impact semnificativ asupra jocului lui Halep.

„Până la 3-3 totul a fost în regulă. Ce se întâmplă cu tine? Nu eşti tu, nu este jocul tău”, i-a spus antrenorul Darren Cahill Simonei, care părea pierdută în propriile gânduri. Ulterior, Cahill a schimbat tactica și a început să îi dea niște indicații Simonei, prin care aceasta să poată schimba soarta meciului.

„Poţi să dai un reset şi să o iei de la capăt. Concentrează-te pe primul serviciu, redu numărul de erori neforțate, pentru că eşti în stare să revii. Atacă mingea, urcă la fileu. Dacă nu merge de la fundul terenului, încearcă ceva diferit. Trage de tine, lucrează din greu, poţi să faci asta! Atacă mai mult pe serviciul 2, loveşte hotărâtă, cu mai multă convingere”, i-a spus Cahill.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL DISCUȚIEI DINTRE CAHILL ȘI HALEP

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri