Care este starea lui Maradona, după imaginile îngrijorătoare filmate aseară

Data actualizării: Data publicării:
maradona

Diego Maradona a fost dus de urgență la spital după calificarea dramatică a Argentinei la Cupa Mondială 2018 din Rusia, în urma unui meci câștigat cu greu cu Nigeria. Fostul fotbalist în vârstă de 57 de ani a acuzat dureri la gât.

Fostul fotbalist Diego Armando Maradona a fost transportat la spital în stare de șoc după ce s-a prăbușit într-una din lojele stadionului din Sankt-Petersburg. El a fost filmat în timp ce nu mai era în stare să meargă și a fost consultat de medici la fața locului. Ulterior, a fost transportat la spital în stare de șoc.

Ulterior, el a postat o fotografie pe contul său de Instagram și le-a spus fanilor că a fost consultat de un medic și se simte foarte bine, însă neagă că ar fi fost internat. „Vreau să le spun tuturor că sunt bine. Am fost văzut de un doctor și mi-a recomandat să mă duc acasă înainte de a doua jumătate a meciului, dar am vrut să rămân pentru că riscam totul pe teren. Cum aș fi putut să plec?

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri