CM 2018. Ce scrie presa din Franța după calificarea în finală

Data actualizării: Data publicării:
Belgium v France: Semi Final - 2018 FIFA World Cup Russia
Foto: Guliver/GettyImages

Franța s-a calificat în finala Cupei Mondiale! Victoria cu 1-0 în fața Belgiei îi duce pe „cocoșii galici” în cel mai important meci de la CM 2018, unde vor înfrunta câștigătoarea din meciul Anglia - Croația, care va avea loc miercuri seară, de la 21:00.

Belgium v France: Semi Final - 2018 FIFA World Cup Russia
Foto: Guliver/GettyImages

Francezii sunt în culmea bucuriei, după ce naționala lor s-a calificat în finala CM 2018. Trupa lui Deschamps a câștigat cu 1-0 în fața Belgiei, gol marcat de Samuel Umtiti (foto), și așteaptă să-și afle adversara pentru ultimul act de duminică, dintre Croația și Anglia, care se înfruntă miercuri în cea de-a doua semifinală.

Cele mai prestigioase publicații din Hexagon au salutat calificarea „cocoșilor galici”, scrie Digi Sport.

Francezii sunt prezenți pentru a treia oară în ultimul act la Cupa Mondială, toate în ultimii 20 de ani - după ce în 1998 au câștigat trofeul, iar în 2006 au pierdut la loviturile de departajare în fața Italiei.

„Irezistibilii”, a titrat L’Equipe, cel mai mare ziar de sport din Franța. „Vor ținti al doilea titlu mondial duminică, împotriva Angliei sau Croației”, a continuat publicația.

„Magic!”, a scris și contul de Twitter al celor de la L’Equipe.

„Învingători contra ‘Dracilor Roșii’, francezii joacă finala duminică, la Moscova”, a notat Le Figaro.

„Diavolii Franței sunt în finală!”, a scris site-ul oficial al Federației Franceze de Fotbal, fff.fr.

„Un vis din ce în ce mai puțin nebunesc”, a scris și France Football.

Despre calificarea Franței au scris și britanicii, direct interesați de posibila adversară din finală. „Kylian Mbappe strălucește, iar Franța trece de Belgia pentru a ajunge în a treia finală de Cupă Mondială în ultimii 20 de ani”, a scris The Telegraph.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri