CM 2018. Primele meciuri din optimile de finală: Spania - Rusia și Portugalia - Uruguay

Data actualizării: Data publicării:
Iran v Portugal: Group B - 2018 FIFA World Cup Russia
Foto: Guliver/GettyImages

S-au stabilit primele două meciuri din optimile de finală de la Cupa Mondială 2018, din Rusia. Uruguay va întâlni Portugalia, iar Rusia va înfrunta Spania.

Iran v Portugal: Group B - 2018 FIFA World Cup Russia
Foto: Guliver/GettyImages

Luni au avut loc primele meciuri din ultima etapă din faza grupelor de la Cupa Mondială din Rusia.

Reprezentativa Uruguayului a învins cu scorul de 3-0, selecţionata Rusiei şi a încheiat pe locul 1 grupa A de la Cupa Mondială. Golurile au fost marcate de Luis Suarez '10, Cerişev '23 (autogol) şi Cavani '90. Din minutul 36, Rusia a avut un jucător mai puţin în teren, după eliminarea lui Smolnikov.

Ambele echipe erau deja calificate în optimile de finală.

Reprezentativa Arabiei Saudite a câştigat, scor 2-1, meciul susţinut, luni, în compania selecţionatei Egiptului, în ultima etapă a grupei A de la Cupa Mondială. Golul victoriei a fost marcat în minutul 90+5. Portarul Egiptului El Hadary a apărat o lovitură de la 11 metri. Ambele echipe sunt eliminate de la CM.

Meciuri dramatice în grupa B

Reprezentativa Spaniei a remizat cu Maroc, scor 2-2, şi s-a calificat în optimile Cupei Mondiale de pe primul loc din grupa B. Pentru Spania au înscris Isco '19 şi Iago Aspas '90+2, iar pentru Maroc au punctat Boutaib '14 şi En-Nesyri '81.

În celălalt meci al grupei, Portugalia a remizat, scor 1-1, cu selecţionata Iranului, şi s-a calificat în optimile Cupei Mondiale.

Pentru Portugalia a marcat Ricardo Quaresma, în minutul 45, iar pentru Iran a înscris Ansarifard, în minutul 90+3, care a transformat un penalti acordat în urma consultării sistemului VAR.

În minutul 53, Cristiano Ronaldo a ratat un penalti acordat după consultarea sistemului VAR.

Partida Uruguay - Portugalia se va disputa pe 30 iunie, de la ora ora 21:00, la Soci, iar meciul Rusia - Spania va avea loc pe 1 iulie, la Moscova, de la ora 17:00.

Marți vor avea loc partidele din grupele C și D: Australia - Peru și Danemarca - Franța, respectiv Islanda - Croația și Nigeria - Argentina.

Sursa: Digi24, News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri