Ironia companiei aeriene a Croației la adresa Angliei, după victoria din semifinalele CM 2018

Data actualizării: Data publicării:
croatia airlines_fb

Croatia Airlines, compania națională de aviație din această țară, a postat pe pagina de Facebook o fotografie în care se bucură pentru victoria naționalei lor în fața Angliei, 2-1, în semifinalele Campionatului Mondial de fotbal din Rusia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Croatia Airlines a postat pe contul de Facebook o fotografie de la bordul unui avion, în care unul dintre butoanele de comandă ale motoarelor a fost redenumit, folosindu-se de prescurtarea asemănătoare de la „Anglia” și „motor”, în limba engleză.

După cum se vede în fotografie, motorul 2 a fost redenumit „CRO”, de la Croația, și a fost indicat astfel scorul final al partidei.

„Am adaptat motoarele puțin. O mică ajustare de motor”, este mesajul care însoțește fotografia.

Naționala Croației s-a impus miercuri seară cu scorul de 2-1 (în minutele de prelungire) în fața Angliei și a produs cea mai mare performanță sportivă din istoria țării: calificarea în finala Cupei Mondiale.

Meciul Franța – Croația va avea loc duminică, de la ora 18:00, la Moscova.  

Citiți și

Finala Cupei Mondiale: Franţa - Croaţia, duminică, la Moscova

VIDEO. Sărbătoare generală în Zagreb, după calificarea Croației în finala CM 2018

Momentul în care un fotograf AFP a fost îngropat sub un munte de jucători croați care sărbătoreau 2-1 cu Anglia. Instantaneele surprinse

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri