Jucătorii naţionalei Rusiei, primiţi ca nişte eroi la Moscova, după eliminarea de la CM

Data publicării:
nationala rusiei

Jucătorii naţionalei Rusiei au fost primiţi ca nişte eroi la Moscova, duminică, după eliminarea de la Cupa Mondială în faza sferturilor de finală, în urma loviturilor de departajare în meciul cu Croaţia, relatează AFP.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fotbaliştii au fost ovaţionaţi de mii de fani care s-au strâns ca să le mulţumească pentru performanţa de a juca în sferturile CM.

Selecţionerul Stanislav Cercesov şi-a condus jucătorii pe o scenă aflată în fan-zone-ul din capitala Rusiei şi le-a mulţumit suporterilor.

“Nu aţi fost al 12-lea jucător. Aţi fost al 12-lea, al 13-lea, al 14-lea, al 15-lea şi al 16-lea. V-am simţit susţinerea încă din prima secundă”, s-a adresat Cercesov publicului.

Preşedintele Vladimir Putin l-a invitat pe Cercesov la Kremlin, iar premierul Dmitri Medvedev s-a dus în vestiar pentru a le mulţumi jucătorilor, după înfrângerea din sferturi, sâmbătă seară. Jucătorii ruşi, care imediat după meci păreau de neconsolat, au fost impresionaţi de felul în care au fost primiţi duminică, la Moscova.

“Sunt foarte fericit că sunt cetăţean rus. Nicio altă echipă nu are astfel de suporteri”, a spus Fiodor Smolov, ovaţionat îndelung de fani, deşi sâmbătă a ratat o lovitură de departajare.

Denis Cerişev a dedicat întregii ţări golurile marcate la Cupa Mondială. “Bineînţeles, am fi vrut să mergem mai departe”, a adăugat el.

“Ieri erau lacrimi. Aveam lacrimi în ochi şi eu şi ceilalţi băieţi. Lacrimile înfrângerii şi lacrimi de bucurie”, a afirmat şi Serghei Ignaşevici, care şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist.

Sursa: news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri