VIDEO. Ce au făcut francezii în vestiar după ce au câștigat finala. Pogba, ironic cu englezii: „It's coming home”

Data actualizării: Data publicării:
pogba trofeu cupa mondiala_instagram
Foto: Instagram

A fost bucurie în Franța, dar și în rândul jucătorilor francezi după câștigarea Cupei Mondiale 2018. După ce s-au bucurat pe teren, fotbaliștii au intrat pe rețelele de socializare și au postat imagini sau au intrat în direct din vestiar. Mijlocașul Paul Pogba a întregistrat un clip pe Instagram în care a vorbit în mai multe limbi străine și i-a ironizat pe englezi: „It's coming home” (Vine acasă - motto-ul fanilor englezi la această ediție a Campionatului Mondial).

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mijlocașul lui Manchester United a vorbit în spaniolă, italiană, engleză și, evident, franceză în clipul înregistrat la vestiar după ce a câștigat Cupa Mondială, având o pălărie mexicană pe cap.

La un moment dat, Pogba face referire și la motto-ul englezilor la această ediție a Cupei Mondiale: „It's coming home” (Vine acasă).

Imediat, mijlocașul care joacă în Anglia și-a dat seama ce a spus și, în același spirit de glumă, și-a cerut scuze. Apoi a continuat și cu mai multă emfază: „Vine acasă!”, iar din vestiar se auzeau râsete.

Pogba a predat trofeul imediat unui coleg, iar apoi a spus pe un ton serios: „Glumesc, glumesc! Scuze!”

Momentul apare în clip de la minutul 4:20.

Naționala Angliei s-a oprit în semifinale, fiind învinsă de Croația cu scorul de 2-1, în minutele de prelungire.

Franța a câștigat duminică finala Campionatului Mondial din Rusia, prin golurile marcate de Mario Mandzukic (18, autogol), Antoine Griezmann (38 - penalty), Paul Pogba (59) şi Kylian Mbappe (65), în timp ce pentru croaţi au punctat Ivan Perisic (28), Mario Mandzukic (69).

Este pentru a doua oară când Franța câștiga Cupa Mondială, după finala din 1998 din Paris.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri