VIDEO. Uruguay, „ajutată”de un fotbalist rus la golul lui Suarez. Imaginile cu gafa au devenit virale

Data publicării:
suarez

Reprezentativa Uruguayului a învins, luni, cu scorul de 3-0, selecţionata Rusiei şi a încheiat pe locul 1 grupa A de la Cupa Mondială. Şi Uruguay, şi Rusia sunt calificate în optimi.

Atacantul Luis Suarez a fost desemnat jucătorul meciului Uruguay - Rusia, scor 3-0, din ultima etapă a grupei A de la Cupa Mondială.

Suarez, care a fost integralist, a marcat primul gol al echipei sud-americane, în minutul 10. Atacantul a avut însă nevoie și de ajutorul unui adversar pentru a avea culoarul perfect de șut spre poarta lui Akinfeev.

În imagini se vede cum Sergey Ignashevich îi împinge pe jucătorii Uruguayului care formau zidul de la lovitura liberă și îi lasă cale liberă spre poartă mingii trimse de Suarez. Faza video s-a viralizat pe rețelele de socializare, iar Sergey Ignashevich a fost catalogat drept „singurul jucător din lume care ține cu echipa adversă”/

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Golurile Uruguaylui au fost marcate de Luis Suarez '10, Cerişev '23 (autogol) şi Cavani '90.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri