Conor McGregor, suspendat două luni din motive medicale, după meciul cu Mayweather

Data actualizării: Data publicării:
Floyd Mayweather Jr. v Conor McGregor
Foto: Guliver/Getty Images

Irlandezul Conor McGregor a fost suspendat două luni, din motive medicale, după meciul cu Floyd Mayweather, câştigat de american prin KO tehnic, informează mirror.co.uk, citat de News.ro.

Floyd Mayweather Jr. v Conor McGregor
Foto: Guliver/Getty Images

În urma suspendării primite de la Comisia Atletică a statului Nevada, McGregor nu va putea să lupte, nici la box, nici în MMA, până la 26 octombrie. El nu are voie să se antreneze până la 11 octombrie. La meciul de meciul de duminică, McGregor ar fi încasat 170 de lovituri.

Pugilistul american Floyd Mayweather l-a învins pe irlandezul Conor McGregor prin KO tehnic, în meciul disputat la T-Mobile Arena din Las Vegas, la categoria semimijlocie, versiunea WBC.

Mayweather s-a impus în runda a zecea, după ce arbitrul a decis încheierea meciului, deoarece irlandezul încasase mai multe lovituri.

McGregor, în vârstă de 28 de ani, este dublu campion al Ultimate Fighting Championship (UFC). McGregor a înregistrat în confruntările de arte marţiale mixte 21 de victorii şi trei înfrângeri. Cu Mayweather, irlandezul a disputat primul meci de box profesionist din carieră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri