Cristiano Ronaldo părăsește Manchester United. Plecarea a devenit inevitabilă după un interviu „scandalos” dat de portughez

Data actualizării: Data publicării:
Cristiano Ronaldo se ridică de pe gazon
Cristiano Ronaldo părăsește Manchester United. Foto: Profimedia

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo va părăsi „cu efect imediat” Manchester United, scrie BBC. „Am convenit de comun acord să încheiem colaborarea noastră mai devreme”, a anunțat Ronaldo. 

Decizia de reziliere vine în urma unui interviu controversat în care jucătorul de 37 de ani a criticat clubul și a spus că „nu are niciun respect” pentru managerul Erik ten Hag.

Ambele părți au declarat că plecarea lui Ronaldo a fost stabilită „de comun acord”.

Cristiano Ronaldo a stârnit un scandal de proporții, după ce i-a acordat un interviu „exploziv” lui Piers Morgan, în care și-a acuzat antrenorul și echipa. Starul portughez, însă, a fost „descifrat” imediat de oamenii din fotbal, care au spus la unison că a făcut asta pentru a-și forța plecarea.

Atacantul a discutat cu agentul său și și-ar fi oferit din nou serviciile pentru Real Madrid, potrivit digisport.ro. Publicația spaniolă Sport susține că Ronaldo s-a oferit să joace la Real Madrid o perioadă de 6 luni, iar dacă nu face față, nu va mai rămâne pe Santiago Bernabeu.

„Clubul îi mulţumeşte pentru uriaşa sa contribuţie în cele două perioade în care a jucat pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de meciuri, şi îi doreşte succes în viitor, la fel ca familiei sale”, scrie într-un comunicat al englezilor.

La rândul său, Ronaldo a emis propriul său comunicat: „În urma discuțiilor cu Manchester United, am convenit de comun acord să încheiem colaborarea noastră mai devreme. Iubesc Manchester United și iubesc fanii, asta nu se va schimba niciodată. Se pare că este momentul potrivit pentru a căuta o nouă provocare. Îi doresc lui Man Utd toate cele bune”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Căpitanul „Seleccao” joacă în Qatar la a cincea sa Cupă Mondială şi probabil ultima din carieră, putând deveni primul jucător din istorie care să înscrie la cinci ediţii diferite.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri