Darren Cahill, din nou alături de Simona Halep. Australianul a venit în România pentru Sports Festival

Data publicării:
simona halep, darren cahill

Darren Cahill a fost din nou alături de Simona Halep. Australianul a fost prezent la antrenamentul jucătoarei şi va merge la Cluj-Napoca pentru Sports Festival. Turneul de tenis va fi transmis în direct la Digi Sport sâmbătă.

Darren Cahill a ajuns la Bucureşti. Antrenorul alături de care Simona Halep a avut cele mai bune rezultate din carieră a mers direct la antrenamentul jucătoarei din România. Cei doi vor fi protagonişti şi la turneul de tenis de la Cluj-Napoca, din cadrul Sports Festival. Evenimentul de sâmbătă va fi transmis în direct la Digi Sport.

„Salut, sunt Darren Cahill şi am ajuns la Bucureşti, la frumoasa bază Stejarii. Abia aştept să ajung la Cluj, la Sports Festival”, a spus Darren Cahill.

Simona Halep şi Darren Cahill şi-au încheiat colaborarea în noiembrie 2018.

Simona Halep promite să facă spectacol la Cluj-Napoca

Fostul lider WTA va juca două meciuri demonstrative, sâmbătă, în direct pe Digi Sport, în cadrul evenimentului Sports Festival. Fognini şi Hantuchova vor fi de partea cealaltă a fileului.

Simona Halep şi Fabio Fognini sunt vedetele meciului demonstrativ de la Cluj-Napoca. Iniţial, italianul trebuia să joace alături de soţia sa, Flavia Pennetta. Fosta campioană de la US Open s-a accidentat însă şi a fost înlocuită cu Daniela Hantuchova.

„Salut, România! Sunt bucuroasă că voi lua parte la Sports Festival, la Cluj-Napoca, pe 15 iunie. Voi juca împreună cu Fabio Fognini, Marius Copil şi Simona Halep”, este mesajul Danielei Hantuchova, fost număr 5 WTA.

Pe lângă meciul de dublu mixt, vor mai avea loc şi două jocuri demonstrative de simplu. Halep va da piept cu Hantuchova, iar Copil cu Fognini.

Toate partidele vor fi transmise sâmbătă, în direct pe Digi Sport 1, de la ora 18:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri