Diagnosticul lui Neymar. Cât de gravă este accidentarea fotbalistului

Data publicării:
neymar

Atacantul brazilian Neymar a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi o fisură la al cincilea metatarsian, a anunţat clubul său, Paris Saint-Germain, citat de lequipe.fr. Fotbalistul este incert pentru meciul cu Real Madrid, din 6 martie, contând pentru returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, scrie News.ro.

VEZI AICI VIDEO CU ACCIDENTAREA LUI NEYMAR

După ce s-a accidentat, Neymar a fost transportat imediat la centrul medical al celor de la PSG, după meciul cu Marseille, unde a fost supus mai multor teste, inclusiv un RMN. Decarul sud-american a mai fost supus în cursul zilei de luni la noi teste, însă doctorii lui PSG nu s-au pripit să dea un diagnostic.

Acesta a venit, în cele din urmă, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost supus la un control cu ultrasunete și unei tomografii computerizate. Diagnosticul internaționalului brazilian nu este deloc îmbucurător pentru parizieni: are entorsă la glezna dreaptă și o fisură la degetul mic de la același picior.

Formaţia PSG a învins, duminică, pe Olympique Marseille, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), în derbiul campionatului francez, care a avut loc în etapa a XXVII-a a Ligue 1. În acestă partidă, Neymar a părăsit terenul pe targă, în minutul 80, după ce şi-a răsucit glezna dreaptă, cu nouă zile înaintea returului cu Real Madrid (3-1 în tur pentru madrileni), din optimile de finală ale Ligii Campionilor. PSG a rămas în zece jucători după accidentarea lui Neymar, deoarece Unai Emery efectuase toate schimbările. 

Un alt jucător cu probleme medicale la PSG este Marquinhos, care a suferit o leziune musculară de gradul I la cvadricepsul stâng. Fundaşul nu este însă în pericol să rateze meciul cu Real.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri