Duel românesc, în optimile EHF Champions League, în direct, la Digi Sport

Data publicării:
EHF Champions League

Pentru prima dată în istoria EHF Champions League, două echipe românești se întâlnesc în optimile competiției. Meciul tur dintre SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București se va desfășura sâmbătă, 6 martie, de la ora 17:00, iar returul se va disputa în data de 13 martie, ambele partide urmând să fie transmise în direct, pe Digi Sport 1.

Echipa calificată se va lupta în sferturi cu câștigătoarea dintre ȚSKA Moscova și Krim Ljubljana, pentru a ajunge în Final Four.

Evoluțiile echipelor din această etapă a Ligii Campionilor vor fi analizate în cadrul ediției speciale Săptămâna de Handbal. Sâmbătă, 6 martie, de la 16:30 și imediat după meciul de istorie dintre românce, jurnalistul Digi Sport Costi Prună le va avea invitate pe fostele internaționale Oana Manea și Narcisa Lecușanu.

Din 2018 până în prezent, CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea s-au întâlnit în zece partide interne. Scorul meciurilor dintre vâlcence și „Tigroaice” a fost de fiecare dată extrem de strâns, iar în patru dintre confruntări diferența a fost de doar un gol. CSM București a ieșit învingătoare de șase ori, în timp ce SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat de patru ori.

În această etapă a Ligii Campionilor, vâlcencele vor avea toată echipa gata de luptă, Irina Glibko revenind și ea după aproape jumătate de an de absență. La CSM București, Denisa Dedu și Andreea Klikovac au revenit, împreună cu antrenorul Adi Vasile, însă echipa din Capitală mai are două jucătoare accidentate, Alexandrina Barbosa și Dragana Cvijić, care nu vor putea evolua sâmbătă.

Meciurile se vor desfășura fără spectatori în tribune.

Program transmisiuni EHF Champions League - optimi de finală
Manșa tur:
6 martie
SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București, ora 17:00, pe Digi Sport 1
Krim Ljubljana - ȚSKA Moscova, ora 23:00, pe Digi Sport 4

7 martie
Bietigheim - Györ, ora 22:45, pe Digi Sport 3
Team Esbjerg - Brest Bretagne Handball, ora 00:00, pe Digi Sport 3

Manșa retur:
13 martie
CSM București - SCM Râmnicu Valcea, ora 17:00, pe Digi Sport 1
Györ - Bietigheim, ora 21:45, pe Digi Sport 3
FTC - Buducnost, ora 19:00, pe Digi Sport 4
ȚSKA Moscova – Krim Ljubljana, ora 20:30, pe Digi Sport 4

14 martie
Brest Bretagne Handball - Team Esbjerg, ora 15:00, pe Digi Sport 3
Odense Håndbold - Vipers Kristiansand, ora 20:00, pe Digi Sport 2

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri