Fed Cup România - Franța. Monica Niculescu: Vreau să retrăiesc momentele de la Ostrava

Data actualizării: Data publicării:
2012 China Open - Day 4
Foto: Gulliver/Getty Images

Monica Niculescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte mult să joace în semifinala de Fed Cup cu Franţa şi să retrăiască momentele de la Ostrava, de la întâlnirea câştigată în faţa Cehiei.

monica niculescu crop getty
Foto: Guliver / GettyImages

„Abia aştept dacă sunt nominalizată să joc. Am avut nişte emoţii incredibile în meciul cu Cehia şi vreau să retrăiesc acele momente. Sunt pregătită, dacă trebuie să joc aş vrea tare mult pentru că îmi place mult sala şi abia aştept să mă bucur cu echipa şi cu suporterii şi să lupt pentru ţară”, a spus Niculescu.

Mihaela Buzărnescu a declarat că îşi doreşte un rezultat bun şi este pregătită pentru orice rol în întâlnirea de la Rouen: „Faţă de Ostrava e foarte important că am mai multe jocuri în picioare. În rest nu mă simt diferit. Am încercat să fiu încrezătoare mereu şi să susţin echipa. Suntem aici să facem un rezultat cât mai bun. Sper să avem un rezultat bun. Mă simt bine. Pentru oricare dintre noi ar fi minunat să jucăm ca a doua jucătoare. Indiferent care va fi sunt sigură că vom lupta până la ultima minge. Suntem pregătite. Eu sunt pregătită pentru orice, să stau pe bancă sau să joc meci. Încerc să ajut cât mai mult”.

Raluca Olaru îşi doreşte să joace la dublu pentru echipa României: „Îmi doresc mult să fiu în teren şi să joc la fel de bine la un nivel foarte bun, ca fetele de data trecută. Vom vedea cine va juca, important este să fie cea mai bună variantă pentru echipă şi să aducem victoria”.

Irina Begu a afirmat că pentru echipa României a contat cel mai mult unitatea în ultimii ani: „Din 2014, de când am început acest parcurs, a fost unul foarte frumos, am fost unite, ne-am ajutat una pe alta şi cred că asta a contat cel mai mult, unitatea noastră. Nu pot să spun că este o diferenţă faţă de meciul trecut. Noi ne simţim la fel de bine, încercăm să ne facem treaba şi să fim cât mai relaxate”, a declarat sportiva.

Semifinala de Fed Cup dintre Franţa şi România va avea loc sâmbătă şi duminică, la Rouen.

Din echipa României fac parte Simona Halep, locul 2 WTA, Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, Irina Begu, locul 83 WTA, Monica Niculescu, locul 132 WTA, şi Raluca Olaru, locul 34 WTA de dublu.

În lotul Franţei se află Caroline Garcia, locul 21 WTA, Pauline Parmentier, locul 53 WTA, Alize Cornet, locul 55 WTA, Kristina Mladenovic, locul 66 WTA, şi Fiona Ferro, locul 92 WTA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri