39 de transferuri în Liga 1. Concordia și Dinamo sunt cele mai active echipe din mercato

Data publicării:
100113 100113 joel thomas dinamo 1

În perioada 17 iunie - 12 iulie, echipele din Liga 1 au înregistrat 39 de transferuri la LPF, după cum informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste.

Cele mai active echipe în mercato sunt, până în acest moment, Concordia Chiajna și Dinamo. Ilfovenii au înregistrat 10 fotbaliști noi, în vreme ce Dinamo a legitimat cinci fotbaliști, scrie digisport.ro.

Concordia i-a adus pe Claudiu Ionescu, Neluț Roșu, Orlando Da Costa, Valentin Crețu, Daniel Florea, Teodor Râmniceanu, Marius Ioniță, Alin Zaharia, Cristian Melinte și Cosmin Calu.

În schimb, Astra a efectuat doar un singur transfer (Labant), Petrolul patru, la fel ca Rapid, iar Steaua a legitimat trei jucători noi: Florin Niță, Nicușor Stanciu și Federico Piovaccari.

Hasanovici nu știe dacă rămâne la Dinamo

Surprinzător, deși trei jucători de la Severin au fost înregistrați la LPF, Dinamo nu a demarat formalitățile oficiale pentru înregimentarea închizătorului Mirza Hasanovic.

În schimb, au semnat cu „câinii roșii” Antonio Asanovici, Alexandre Durimel și Joel Thomas. Gigi Mulțescu nu s-a edificat încă asupra lui Hasanovici (21 de ani), care ar putea primi în cele din urmă un contract, dacă îl va convinge la antrenamente pe tehnicianul dinamovist.

Data limită până la care se pot efectua transferuri în Liga 1 este 9 septembrie. Mai multe contracte ale unor jucători care se află deja în curtea cluburilor ar putea fi înregistrate în săptămânile următoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri