900 de jandarmi mobilizați pentru meciul Steaua-Dinamo. Mai mulți suporteri s-au luat la bătaie și au fost duși la poliție

Data publicării:
mars al suporterilor dinamovisti spre meciul cu steaua
Tensiune maximă înaintea meciului Steaua-Dinamo. Foto: Digi24

Tensiune maximă înaintea meciului Steaua-Dinamo. Este un meci cu risc maxim și peste 900 de jandarmi au fost mobilizați. Deja au fost violențe între cele două tabere. Suporterii echipelor Steaua și Dinamo s-au luat la bătaie înainte de meci și s-au provocat reciproc. Mai mult, susținătorii celor două echipe au folosit petarde și fumigene, chiar în prezența sutelor de jandarmi. De asemenea și traficul a fost blocat.

„În această după amiază, un grup de suporteri ai echipei CSA Steaua a intrat în conflict cu un grup de suporteri dinamoviști veniți pentru amenajarea coregrafiei în stadion. Jandarmii au intervenit prompt și au reușit să stopeze incidentul”, a spus la Digi24 Mihai Vornicu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

„În urma incidentului, mai multe persoane au fost identificate și conduse la secțiile de poliție. Asupra lor au fost găsite mai multe petarde. Aceste obiecte sunt strict interzise de lege”, a adăugat el.

„Fac apel către toți participanții să respecte recomandările organizatorilor și ale forțelor de ordine, să dea dovadă de fair-play și să nu se implice în confruntări sau manifestări violente. Măsurile pe care le-am luat și le luăm în continuare sunt pentru protecția tuturor participanților”, a mai spus Vornicu.

„În acest moment sunt prezenți aproximativ 900 de jandarmi pentru acest meci. Celelalte instituții cu atribuții în domeniu iau măsuri pentru deplasarea în condiții de siguranță a suporterilor la stadion și pentru asigurarea unui climat de siguranță în Capitală”, a adăugat el.

Declarația vine după ce duporterii steliști s-au luat la bătaie cu cei dinamoviști înaintea meciului Steaua-Dinamo, care va avea loc azi, de la ora 19.00. Mai mulți suporteri au fost reținuți de jandarmi.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri