A fost descoperită o parte neștiută a averii lui Maradona, primită cadou de la Fidel Castro

Data publicării:
Diego Maradona
Ultimele cuvinte rostite de Diego Maradona FOTO: Profimedia Images

Averea fostului star argentinian Diego Maradona include şi o casă în Havana, capitala Cubei, în care se află multe obiecte ale fostului campion mondial, a anunțat avocatul Mauricio D'Alessandro, potrivit agenţiei EFE, scrie Agerpres. Imobilul ar putea deveni muzeu.

Potrivit lui Mauricio D'Alessandro, un fiu al fostului lider cubanez Fidel Castro l-a chemat pe avocatul lui Maradona, Matias Morla, pentru „a-i aminti că Fidel i-a dat casa” în cursul unui sejur al fostei vedete la centrul de sănătate de la La Pradera.

„I-a spus că există zeci de obiecte în podul acelei case”, a adăugat D'Alessandro, care este reprezentantul legal al lui Morla.

Avocatul a adăugat că lucrurile care i-au aparţinut lui Maradona sunt „păstrate acolo chiar pentru a face un muzeu”.

„Există scrisori, scrisori de la lideri mondiali, pereţi pictaţi de Maradona”, a mai spus D'Alessandro, explicând că fostul idol argentinian se trezea dimineţile şi vopsea pereţii cu mesaje precum „Fidel, te iubesc”.

„Casa este intactă şi disponibilă”, a mai precizat avocatul D'Alessandro.

Averea lui Maradona este una extinsă şi încă necunoscută în totalitate.

Diego Maradona a locuit timp de patru ani în Cuba, pentru a se trata de dependenţa de droguri şi alte probleme de sănătate.

Maradona a decedat în luna noiembrie, la vârsta de 60 de ani, după un stop cardiac şi a fost îngropat pe 26 noiembrie într-un cimitir de lângă Buenos Aires.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri