Adversară a Astrei în LE, sancționată pentru rasism

Data publicării:
plzen

UEFA a decis ca gruparea cehă Viktoria Plzen, adversară a Astrei Giurgiu în grupele Ligii Europa, să dispute un meci de pe teren propriu cu anumite sectoare ale stadionului închise, clubul fiind sancţionat din cauza manifestărilor rasiste ale unor fani şi pentru aruncarea a diverse obiecte pe teren la un meci cu Ludogoreţ Razgrad, din play-off-ul Ligii Campionilor, scrie News.ro.

plzen

„Clubul declară toleranţă zero faţă de orice manifestare de rasism”, a spus Adolf Sadek, director general al Victoria Plzen.

Echipa Viktoria Plzen a întâlnit Ludogoreţ Razgrad la 17 august, în deplasare, meci pierdut cu 0-2 (unul dintre goluri marcat de Cosmin Moţi), şi la 23 august, pe teren propriu, scor 2-2 (pentru Ludogoreţ a înscris un gol Claudiu Keşeru).

Sancţiunea a fost decisă pentru neregulile de la meciul din 23 august şi va fi pusă în aplicare la primul meci din grupa E a Ligii Europa, Viktoria Plzen - AS Roma, programat la 15 septembrie.

Astra Giurgiu va întâlni Viktoria Plzen în 20 octombrie, de la ora 22.05, în deplasare, şi în 4 noiembrie, de la ora 20:00, pe teren propriu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri