Andone nu renunță la Dinamo. Promisiuni pentru suporterii dinamoviști

Data actualizării: Data publicării:
11390 11390 andone balaj

Ioan Andone este decis să nu plece de la Dinamo și susține că este gata de meciul cu Pandurii. E convins că poate redresa echipa, în ciuda discuțiilor din ultima vreme cum că ar putea pleca, potrivit Gsp.ro.

andone mediafaxfoto

„Ne așteaptă o partidă grea, ținând cont că venim după trei înfrângeri. Am avut mai multe discuții săptămâna asta și sper că jucătorii au înțeles și vor avea o atitudine pozitivă, vor fi agresivi, vor înscrie goluri. Pentru că asta își doresc suporterii.

Pandurii este o echipă foarte bună, dar noi trebuie să câștigăm. Nimănui nu îi convine situația. Noi suntem de vină, nu are rost să ne plângem, mai ales că la ultimul joc am avut un arbitraj impecabil. Situația aceasta nu poate continua. Nu am niciun jucător accidentat. Mâine veți vedea un Dinamo agresiv”, a spus antrenorul dinamovist.

Eu îmi respect meseria. Îmi respect contractul. Dacă aș pleca, aș fi un laș. Nu am fost și nu voi fi niciodată laș. Voi căuta sa remediez situația. Pentru mine contează părerea patronului și a suporterilor. Situația nu este dezastruoasă.

„Nu cred că altcineva poate face mai mult ca mine. Am cea mai mare experiență și știu exact ce este aici. Din păcate, au fost câteva transferuri care nu s-au potrivit”, a declarat Ioan Andone.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri