Anglia și Italia se vor lupta, în această noapte, la Manaus

Data publicării:
gerard

Căpitanul Steven Gerrard va conduce naţionala Angliei în confruntarea de la Manaus cu Italia. La antrenamentul oficial, englezii au constatat că gazonul se prezintă în condiţii bune, iar jucătorii lui Roy Hodgson nu se sperie nici de atmosfera tropicală din bazinul Amazonului. La ora meciului temperatura va fi de 30 de grade celsius, iar umiditatea aerului va atinge 88 de procente.

Da, este foarte cald, va fi un meci dificil. Știţi că Italia are o echipă fantastică iar condiţiile sunt dificile, dar cred că ne vom descurca. Vom reuşi să facem faţă, aşa cum am spus pregătirea a fost foarte bună, suntem în formă, suntem cu adevărat pregătiţi, concentraţi şi credem că vom face faţă acestor condiţii”, a declarat Steven Gerard.

Primul meci de la un turneu final nu este niciodată unul decisiv, a spus, la rândul său, selecţionerul Italiei. Cesare Prandelli va aborda cu prudenţă confruntarea cu Anglia.

Pot să spun că au personalitate, putere, aleargă foarte bine, sunt rapizi şi în ultima perioadă am văzut şi jucători cu calităţi tehnice, multă creativitate, în special atacanţii care pot folosi foarte bine spaţiile pe care le au la dispoziţie. Aşa că trebuie să fim foarte atenţi, să facem marcaj la ei şi să controlăm mijlocul terenului”, a declarat Cesare Prandelli.

Anglia şi Italia s-au întâlnit până acum în 24 de meciuri oficiale: englezii au opt victorii, iar italienii - nouă. Şapte întâlniri directe s-au încheiat la egalitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri