Anunțul poliției după dispariția fotbalistului Emiliano Sala

Data actualizării: Data publicării:
sala

Operaţiunile de căutare ale avionului de turism în care se afla atacantul Emiliano Sala au fost întrerupte, a anunţat poliţia din Insula Guernsey, marţi după-amiază, subliniind că şansele de supravieţuire sunt ''minime'', informează AFP.

sala
Emiliano Sala este dat dispărut.

"Nu am găsit nicio urmă a persoanelor de la bordul aparatului. Dacă au amerizat, şansele de supravieţuire în acest stadiu sunt din nefericire minime", a indicat poliţia pe contul său de Twitter.

Autorităţile au precizat că aceste căutări, efectuate de două avioane şi o ambarcaţiune, au fost întrerupte şi se vor relua la ridicarea soarelui.

În afara fotbalistului, pilotul avionului de mici dimensiuni, dispărut de pe aparatele radar, este şi el dispărut.

"Din păcate, ne gândim la ce este mai rău", declarase luni seara şi directorul general al agenţiei de salvare maritimă, John Fitzgerald.

Dacă a căzut, "avionul s-a dezintegrat, deci nu sunt şanse. În plus, temperatura apei este atât de rece, încât ei au fost grav afectaţi", a adăugat responsabilul operaţiunilor de salvare.

Un avion de turism plecat din Nantes în direcţia Cardiff a dispărut, luni seara, de pe ecranele radar la aproximativ 20 km nord de Insula Guernsey, avându-l la bord pe fotbalistul Emiliano Sala.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani, autor a 12 goluri în prima jumătate a sezonului din Ligue 1 pentru echipa lui Ciprian Tătăruşanu, a fost transferat recent de la Nantes la Cardiff City pentru o sumă record pentru un club galez, estimată de presă la 17 milioane euro.

FOTO: AGERPRES

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri