Armata a dat în judecată clubul lui Gigi Becali

Data publicării:
gigi becali

Armata continua războiul cu Gigi Becali. CSA Steaua solicită despăgubiri de 36.826.310 de euro. Conform celor de la Clubul Sportiv Steaua această sumă reprezintă prejudiciul creat de echipa finanțată de Gigi Becali din 2004 pentru că a folosit marca Steaua fără acordul armatei, scrie digisport.ro.

gigi becali

Juristul celor de la CSA, Florin Talpan, a fost fost, marți, la Tribunalul București pentru a acţiona în judecată clubul condus de Gigi Becali.

„Am depus această acțiune în instanță pentru recuperarea prejudiciului pentru folosirea ilegală și frauduloasă a mărcii Steaua din partea FCSB în perioada 2004-2014, a declarat Talpan, pentru Ziare.com.

Conflictul dintre Steaua și armată a început în decembrie 2014, când echipa finanțată de Gigi Becali a câștigat marca Steaua, conform unei hotărâri a ICCJ.

În momentul de față, armata și echipa lui Becali mai au pe rol un proces în privința numelui înscris la Registrul Comerțului. Tribunalul București i-a dat câștig de cauza echipei lui Becali, dar procesul va continua la Curtea de Apel.

CSA Steaua și Fotbal Club Steaua, grupare patronată de Gigi Becali, se află de mai mult timp în conflict după ce la sfârșitul anului 2014 Clubul Sportiv al Armatei a câștigat în instanță marca „Steaua București”.

La 22 februarie, marca Steaua București a fost evaluată de o comisie a Ministerului Apărării Naționale la aproximativ 57,3 milioane de euro.

De la începutul conflictului, cele două cluburi nu au mai ajuns la un acord privind închirierea bazei sportive din Bulevardul Ghencea, iar echipa din Liga I nu a mai putut să dispute meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Steaua.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri