AS Roma, după meciul cu Liverpool: E timpul ca arbitrajul video să fie introdus în Liga Campionilor

Data publicării:
A.S. Roma v Liverpool - UEFA Champions League Semi Final Second Leg
Foto: Guliver/GettyImages

Ramón Rodríguez Verdejo "Monchi", directorul sportiv al AS Roma, a criticat arbitrajul după meciul cu Liverpool, scor 4-2, din returul semifinalelor Ligii Campionilor, apreciind că în această competiţie ar trebui folosit arbitrajul video (VAR).

A.S. Roma v Liverpool - UEFA Champions League Semi Final Second Leg
Foto: Guliver/GettyImages

„Este momentul ca fotbalul italian să spună ceva. Juventus a fost eliminată din cauza unor greşeli incredibile. Au fost greşeli şi la Real - Bayern. Felicitări celor de la Liverpool, dar trebuie să analizăm bine ceea ce s-a întâmplat. Au fost două penaltiuri clare care nu ni s-au acordat şi care schimbă totul. Şi în tur, Liverpool a marcat un gol din ofsaid. VAR trebuie să ajungă în Liga Campionilor. Nu este normal, nu înţeleg de ce nu există VAR în cea mai importantă competiţie”, a declarat Monchi, potrivit News.ro.

Formaţia Liverpool a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2, de echipa AS Roma, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor, dar s-a calificat în semifinalele competiţiei, deoarece în tur s-a impus cu 5-2. Gazdele au marcat ultimele două goluri în minutele 86 şi 90+4, ultimul din penalti.

Golurile gazdelor au fost înscrise de Milner ’15 (autogol), Dzeko ’52 şi Nainggolan ’86, '90+4 (penalti). Pentru Liverpool au marcat Mane ‘9 şi Wijnaldum ’25.

Meciul a fost arbitrat de slovenul Damir Skomina.

În cealaltă semifinală, Real Madrid a trecut de Bayern Munchen, scor 2-1 în tur şi 2-2 în retur.

Finala va avea loc în data de 26 mai, la Kiev. Deţinătoarea trofeului este Real Madrid.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri