ASA Tg. Mureș - AS Saint-Etienne 0-3, în turul al treilea preliminar al Europa League

Data publicării:
55ba845a95f9cf7a5c000000

Vicecampioana nu mai are practic decât șanse teoretice de calificare după acest veritabil ''forfait'', venit după trei goluri splendide ale francezilor, reușite de Ismaël Diomandé (24), Romain Hamouma (75, 83).

Debutul meciului a fost echilibrat, iar ASA a ratat prima mare ocazie, prin Axente, care de la numai un metru de poartă a trimis pe lângă țintă (14), scrie Agerpres.

''Verzii'', care avuseseră câteva raiduri amenințătoare în primul sfert de oră, au ratat prima ocazie prin Hamouma (20), care a tras în bara transversală de la 10 m.

Saint-Etienne a deschis scorul în minutul 24, prin ivorianul Ismaël Diomandé, cu un șut imparabil de la circa 25 de metri, fără preluare, după o minge respinsă de apărarea ardeleană.

ASA, depășită la toate capitolele, a mai avut o șansă notabilă în prima repriză, prin Axente (28), dar atacantul mureșean a șutat peste poartă din careu.

Hamouma, un pericol constant pentru poarta lui Stăncioiu, a prins un voleu (32), dar portarul echipei gazdă a fost la post.

După pauză, echipa lui Vasile Miriuță și-a creat prima ocazie, în min. 54, când Ruffier a scăpat în corner șutul expediat cu pământul de Golanski.

Diomandé (58), de la 35 metri, și Roux (65), de la circa 20 m, au testat vigilența lui Stăncioiu, care nu a mai avut ce face la șutul cu efect trimis de Romain Hamouma (75), din afara careului, mingea lovind bară înaintea de a intra în plasă. Hamouma (83) l-a învins pe Stăncioiu și în min. 83, cu un șut la colț de la 22 metri.

ASA a avut șansa golului de onoare în prelungiri, dar argentinianul Ramiro Costa a ratat singur cu portarul (90+3).

Partida revanșă va avea loc pe 6 august, la Saint-Etienne. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri