Astra Giurgiu a sărbătorit titlul cu o victorie spectaculoasă împotriva lui Dinamo

Data publicării:
160502 astra-dinamo 49 INQ Octav Ganea
160502 astra-dinamo 49 INQ Octav Ganea
160502 astra-dinamo 49 INQ Octav Ganea

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

"Câinii" au deschis scorul după un sfert de oră de joc, prin Antun Palic, în urma unui contraatac declanşat de Gnohere.

Replica proaspetei campioane a venit de la Junior Morais, care a reuşit primul său gol stagional, dedicat fostului său coechipier, Constantin Budescu.

În încercarea de a urca pe podiumul din Liga 1, dinamoviştii au revenit în atac, iar Vali Lazăr a luat o acţiune pe cont propriu şi a plasat perfect mingea la colţul lung, de la marginea careului, şi i-a readus pe oaspeţi în avantaj exact înainte de pauză.

Până la intrarea la vestiare, Dinamo chiar se putea distanţa pe tabela, dar bara s-a opus la execuţia golgheterului Gnohere.

De cealaltă parte, cel mai bun marcator al Astrei nu a ratat, în startul reprizei secunde. Servit superb de Lovin, Alibec nu i-a dat nicio şansă lui Cerniauskas şi a înscris pentru a 16-a oară în acest sezon.

Şumudică a făcut o mutare extrem de inspirată. L-a trimis pe teren pe Alexandru Ioniţă, iar acesta a marcat de două ori în mai puţin de zece minute, de fiecare dată din pasele lui Alibec.

Pe final, Daniel Niculae a ratat două ocazii mari, în timp ce în celălalt careu, Silviu Lung jr. a respins în prelungiri lovitura de cap a lui Puljic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri