Sari la conținut

Astra Giurgiu riscă depunctarea şi interdicția la transferuri pentru o datorie către o firmă de impresariat

 

 Foto: FRF

Comisia a sancționat debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 lei și i s-a acordat un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 24 lit. C al. 1. a din Regulamentul privind Statutul şi Transferul 3 Jucătorilor de Fotbal, față de creditorul 90 Minuten @ Menr Sports Management.

Comisia a acordat termen în data de 11 noiembrie 2015, ora 15.00, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plății față de creditorul 90 Minuten @Menr Sports Management conform Hotărârii nr. 196/CL/30.07.2015, definitivă prin decizia nr.53/CR/20.08.2015 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea”, se arată în comunicatul postat pe site-ul FRF.

Dacă nu va achita datoria la termenul fixat de comisie, echipa din Liga I va pierde câte două puncte la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere şi i se va interzice dreptul de a transfera şi/sau legitima jucători, în calitate de club cesionar. Aceste sancţiuni se aplică timp de 90 de zile, după care echipa clubului respectiv va fi exclusă din toate competiţiile.