Astra „scapă” de un adversar periculos. Genk îl vinde în iarnă

Data actualizării: Data publicării:
KAA Gent v KRC Genk - Jupiler League

Leicester este foarte aproape de a finaliza transferul mijlocaşului defensiv Wilfred Ndidi de la adversara Astrei din Liga Europa, Genk, în schimbul sumei de 14 milioane de lire sterline (aproape 17 milioane de euro), informează mirror.co.uk, citată de News.ro.

KAA Gent v KRC Genk - Jupiler League
Foto: Guliver/GettyImages

Internaţionalul nigerian, în vârstă de 19 ani (în echipament alb), cu 23 de meciuri în acest sezon în toate competiţiile, va efectua vizita medicală şi va semna în curând un contract pe cinci ani cu Leicester, club la care va ajunge în ianuarie, după deschiderea perioadei de transferuri.

Genk este recunoscut ca un furnizor important de jucători valoroşi în Europa, de aici plecând fotbalişti ca Yannick Carrasco (Atletico Madrid), Christian Benteke (Crystal Palace), Thibaut Courtois (Chelsea Londra), Divock Origi (FC Liverpool) şi Kevin De Bruyne (Manchester City).

Echipa Astra Giurgiu va întâlni formaţia belgiană în 16-imile de finală ale Ligii Europa, s-a stabilit, luni, la tragerea la sorţi de la Nyon.

Campioana României va juca manşa tur pe teren propriu, în 16 februarie 2017. Returul va avea loc la 23 februarie, în Belgia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri