Atacant al lui Manchester United, reținut după ce și-a bătut și violat iubita

Data publicării:
Harriet Robson zâmbește.
Harriet Robson susține că a fost bătută cu bestialitate și a postat, pe Instagram, mai multe imagini în care apar vânătăile, dar și un clip video în care este plină de sânge.

Mason Greenwood, atacantul echipei Manchester United, a fost arestat. El este acuzat că și-a bătut și violat iubita. În sprijinul acuzațiilor sale, femeia a postat pe Instagram poze cu vânătăile pe care i le-ar fi provocat fotbalistul și un clip video în care apare plină de sânge.

Mason Greenwood, atacantul echipei Manchester United, este în centrul unui scandal uriaș. Tânărul de 20 de ani este acuzat că și-a bătut iubita și riscă să intre la închisoare.

Femeia susține că a fost bătută cu bestialitate și a postat, pe Instagram, mai multe imagini în care apar vânătăile, dar și un clip video în care este plină de sânge.

În plus, femeia spune că a fost și agresată sexual de fotbalist și a făcut publică o înregistrare în acest sens, din octombrie 2021.

Mason Greenwood manchester united profimedia
Mason Greenwood, atacantul echipei Manchester United, este în centrul unui scandal uriaș. Foto: Profimedia

Pe rețelele de socializare, mai mulți oameni, printre care jurnaliști și celebrități, au cerut ca Greenwood să fie arestat pentru violență domestică.

Clubul Manchester United a anunțat că așteaptă declanșarea unei anchete.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri