BARAJ PENTRU LIGA I. Ce spun rapidiștii de meciul cu Chiajna

Data publicării:
CHIAJNA - RAPID 1-0-Mediafax Foto-Razvan Lupica

Rapidiştii au aflat că vor juca baraj cu Chiajna pentru rămânerea în Liga I chiar în timpul amicalului cu echipa de liga a cincea Avicola Tărtăşeşti. Dacă în primul meci de verificare al verii au fost învinşi de Urban Titu, elevii lui Marian Rada s-au revanşat în acest al doilea amical. Scorul final a fost 11-1 în favoarea giuleştenilor, dar rapidiştii tot nu sunt mulţumiţi de şansa care le-a fost oferită.

„E o surpriză mai mult decât neplăcută pentru noi. Noi aveam speranță să jucăm, 100% să jucăm în prima ligă. Este o mare problemă pentru că noi avem practic o jumătate de echipă. Marea majoritate a jucătorilor de valoare au plecat”, spune Nicolae Cristescu.

„Dacă așa s-a hotărât, o să jucăm și sper să câștigăm, pentru că ne meritam locul în Liga I”, afirmă Ionuț Voicu, jucător al Rapidului.

„Nu era corect ca Rapid să rămână în Liga I în detrimentul Chiajnei, care a luat licenţa, dar nici normal nu era ca şi Chiajna să intre în detrimentul Rapidului, care pe plan sportiv rămâsese în divizia naţională”, declară Ionuţ Chirilă, antrenor Concordia Chiajna.

Daniel Niculae şi Cristian Săpunaru pot da şi ei o mână de ajutor pentru supravieţuirea Rapidului. Sunt liberi de contract şi se antrenează de zile bune la ProRapid. Şi alţi jucători care şi-au încheiat conturile cu giuleştenii pot evolua la baraj.

„CEx a decis că pot juca cu orice jucători, din fostul lot, din actualul lot, de azi, de mâine, de poimâine, până sâmbătă”, susține Mircea Sandu, președintele FRF.

„Deja am vorbit și cu Ionuț Voicu, cu Abrudan, jucători mai vechi. Mi-am sunat colegii de anul trecut și ei și-au dat acordul să fie alături de noi”, spune Daniel Pancu, Rapid.

Partida dintre Rapid şi Concordia Chiajna se va juca pe 13 iulie, la Ploiești sau Giurgiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri