Becali a anunţat cum se va numi echipa pe care o conduce. A înregistrat deja marca

Data publicării:
gigi becali

Gigi Becali, finanțatorul Stelei, a contraatacat, în cadrul unei conferințe de presă, transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport, dar și pe digisport.ro, pe seama războiului declanșat de Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, care a cerut ca echipa din Liga 1 să fie scoasă din competiție, scrie digisport.ro.

gigi becali

Becali a spus că ia în calcul să schimbe numele echipei în vară, între cele două sezoane din Liga 1, doar dacă până atunci va veni şi motivarea, iar hotărârea va deveni executorie. Finanțatorul crede că nici măcar nu trebuie să se discute de o eventuală retrogradare a roș-albaștrilor.

„O să vedeţi că o să vă biruiesc. Şi chiar dacă pierd, tot o să merg mai departe, o să schimb numele. Schimb numele, merg și mai departe, pentru că vă chinuiți voi, societatea are aceleaşi drepturi, n-am nicio treabă. Chestia cu retrogradarea este poveste de adormit copiii.

Dar eu nu o să-l schimb! Ca să ştie toată lumea pentru totdeauna, și Talpan. Când se va da motivarea, hotărârea trebuie pusă în executare în 30 de zile.

Am să fac suspendare, dacă nu-mi aprobă schimb numele. Mai sunt trei luni și-l schimb între ani (n.r. între sezoanele competiţionale)”, a spus Becali. 

În cazul în care va fi obligat totuși să schimbe numele, Becali a mai spus că se va supune pe moment: a înregistrat deja marca FCSB - Fotbal Club Sportiv Bucureşti.

„Când apare motivarea, îmi dă posibilitatea să fac suspendarea executării. Dacă îmi dă suspendarea, rămân cu numele până la Înalta Curte. Dacă nu, o schimb, dar o schimb intre competiţii. Dacă e să rămân aşa, schimb numele în fiecare an, în 2018, în 2019, ca să vadă Talpan. Ei sunt oameni de nimic, tâlhari, îmi dă casa, o renovez şi apoi «dă-mi casa!» Eu o să schimb numele în FCSB - Fotbal Club Sportiv București, l-am și înregistrat deja, pentru orice eventualitate”, a mai spus Becali.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri